Luckassen over toekomst bij Anderlecht: Onzeker wat het gaat worden

Luckassen over toekomst bij Anderlecht: "Onzeker wat het gaat worden"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 16:03do 02-04-2020 om 16:03

Laatste update: donderdag 2 april 2020 om 16:06do 02-04-2020 om 16:06

Derrick Luckassen herhaalt het nog maar eens: bij PSV zien ze hem niet meer terug. De 24-jarige verdediger, die nu verhuurd wordt aan Anderlecht, staat nog twee jaar onder contract in Eindhoven.

PSV betaalde drie jaar geleden vijf miljoen euro voor Luckassen aan AZ, maar de aankoop maakte het niet waar in Eindhoven. Na een huurperiode bij Hertha BSC speelt hij nu bij Anderlecht, dat een optie tot koop heeft.

"Het is onzeker wat het gaat worden", zegt Luckassen tegen De Telegraaf over zijn toekomst. "Mijn contract bij PSV loopt nog twee jaar door. Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer. Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien."

Luckassen vertelt dat zijn zaakwaarnemers Mino Raiola en José Fortes Rodriguez een oplossing proberen te vinden. "De huidige situatie maakt ook dat niet gemakkelijker, maar ze zijn er wel mee bezig. Ik ben benieuwd wat het gaat opleveren en hoelang het voetbal stil zal liggen. Het kan zomaar een paar maanden duren, ben ik bang."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws