'Bayern München dreigt megatransfer van ruim 100 miljoen euro tóch te schrappen'

'Bayern München dreigt megatransfer van ruim 100 miljoen euro tóch te schrappen'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 15:15do 02-04-2020 om 15:15

De megatransfer van Leroy Sané naar Bayern München lijkt tóch te klappen. Volgens het Duitse magazine Der Kicker twijfelt de Duitse grootmacht te veel over de aanvaller van Manchester City.

Sané wordt sinds een jaar nadrukkelijk in verband gebracht met Bayern München. In de zomer leek een megatransfer van meer dan 100 miljoen euro een kwestie van tijd, maar de kruisbandblessure van de 24-jarige buitenland gooide roet in het eten. Inmiddels drijven het kamp-Sané en Bayern München steeds verder uit elkaar, weet Kicker.

De koploper van Duitsland neigt er naar verluidt naar om Sané van het lijstje te schrappen. Aan de instelling en motivatie van de international wordt te veel getwijfeld. Dat probleem heeft Sané vaker gehad in Duitsland: hij viel in 2018 buiten de WK-selectie, omdat bondscoach Joachim Löw en een aantal invloedrijke internationals zich aan Sané stoorden.

Bayern München lijkt nu over te schakelen op Timo Werner. De aanvaller van RB Leipzig moet 60 miljoen euro kosten. Hij leek aanvankelijk op weg naar Liverpool, maar de coronacrisis heeft die plannen op zijn kop gezet. Werner kan op de vleugels en in de spits uit de voeten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws