'Karius kan Anderlecht opsteker bezorgen, Van Crombrugge niet meer in beeld'

'Karius kan Anderlecht opsteker bezorgen, Van Crombrugge niet meer in beeld'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 12:00do 02-04-2020 om 12:00

Hendrik Van Crombrugge presteerde dit seizoen al sterk bij RSC Anderlecht. De doelman werd al gelinkt aan onder meer Hertha Berlijn. De Duitse club richt het vizier nu echter op Loris Karius, de Liverpool-goalie die zelf al aan Anderlecht werd gelinkt.

BILD meldt dat Hertha hun landgenoot naar de Bundesliga wil halen. Op dit moment wordt Karius door Liverpool uitgeleend aan Besiktas, maar daar heeft hij geen toekomst meer. In Turkije kreeg Karius namelijk te maken met loonachterstand, gevolgd door een klacht. Zijn dagen in Istanboel lijken dan ook geteld.

Van die situatie hoopt Hertha nu te profiteren. Het contract van Karius bij Liverpool loopt nog tot medio 2022, waardoor de Duitse club eerder op een uitleenbeurt mét aankoopoptie mikt. Indien Hertha voor Karius kiest, is er alweer een gegadigde minder voor Van Crombrugge.

Anderlecht lijkt zich geen grote zorgen te moeten maken over een vertrek van zijn doelman, want ook Schalke 04 is op dit moment geen concrete piste. Van Crombrugge zelf is ook niet geneigd om koste wat het kost te vertrekken komende zomer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws