Sensatie van KV Kortrijk: Ik heb hier maar één woord voor: boring

Sensatie van KV Kortrijk: "Ik heb hier maar één woord voor: boring"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 09:15do 02-04-2020 om 09:15

De stopzetting van de competitie was heel slecht nieuws voor Terem Moffi. De Nigeriaan was goed op dreef bij KV Kortrijk. Hij zit nu vast in België, ver weg van zijn familie.

"Ik heb hier één woord voor: boring. Dit is zo saai", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Ik had vandaag zelfs niet door welke dag het was. (lacht) Ik heb net nog een dutje gedaan na mijn loopsessie, want wat moest ik anders? Ik heb al genoeg Days gone gespeeld op mijn PlayStation en Netflix gekeken."

Moffi heeft wel ervaring met deze situatie. "Tussen oktober 2017 en maart 2019 heb ik al eens anderhalf jaar geen match kunnen spelen door visumproblemen, maar toen was ik nog een jeugdspeler. Nu ik prof ben, is het nog lastiger. Ik weet wel dat er voor Kortrijk niet veel meer op het spel staat, maar ik zou toch weer aan de slag willen."

Moffi blijft constant op de hoogte van de situatie. "Ik probeer alles over het virus op de voet te volgen, maar er zitten scary berichten tussen… Maar ik ben gelovig, dus ik reken op God om ons een handje te helpen. Intussen hou ik me fit, al is het lastig om jezelf tot de limiet te pushen als je apart traint. Daarom probeer ik me ook nog bij te scholen, door matchen te herbekijken, onder meer van Club Brugge en Antwerp in Play-Off 1."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws