Wagner reageert ludiek op ontslag bij Bond: Misschien omdat het 1 april is?

Wagner reageert ludiek op ontslag bij Bond: "Misschien omdat het 1 april is?"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 08:45do 02-04-2020 om 08:45

Laatste update: donderdag 2 april 2020 om 09:22do 02-04-2020 om 09:22

Kris Wagner is geen procureur meer bij de KBVB. Dat werd woensdag bekendgemaakt. De Bond wreef hem belangenvermenging aan nadat hij samen met Walter Damen een 'burgerinitiatief tegen corona' startte.

Damen zit in het bestuur van Beerschot. Volgens de Bond is Wagner door met hem samen te werken niet meer onpartijdig, maar er werd volgens Het Nieuwsblad al langer gezocht naar een reden om hem te ontslaan. Zijn excentrieke stijl leverde hem al verschillende waarschuwingen op.

Wagner zelf reageerde in zijn gekende stijl. "Beste journalisten, ik zag dat u geprobeerd heeft mij te contacteren. Ik weet niet goed waarom. Misschien omdat het vandaag 1 april is?", lachte de ex-procureur.

Wagner deelde ook al een filmpje op Facebook, waaruit blijkt dat zijn ontslag hem weinig deert. "Ook al is de fitness of uw sportclub gesloten, doe desnoods thuis aan sport! Dit is essentieel voor uw welzijn en heel belangrijk voor uw immuunsysteem. Blijf positief en blijf lachen. Ook op 1 april dus een Facebook-filmpje van mij om te lachen, waarin ik een enorm blok hout met de blote handen splijt, want de doe-het-zelfzaak is gesloten en ik vond mijn tuingerief niet terug! Stay safe, stay home! Groeten, Kris."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Wagner terecht ontslagen?

(82 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws