'Eisen van Flick zorgen voor irritatie bij clubleiding van Bayern München'

'Eisen van Flick zorgen voor irritatie bij clubleiding van Bayern München'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 07:45do 02-04-2020 om 07:45

Bayern München en interim-trainer Hansi Flick hebben nog altijd geen akkoord bereikt over een contract. Bayern wil graag door met de opvolger van de ontslagen Niko Kovac, maar heel soepel verlopen de onderhandelingen niet.

Dat meldt Kicker. Kovac werd begin november ontslagen door Bayern en opgevolgd door Flick. De Duitser deed het na zijn aanstelling zo goed dat de clubleiding graag met hem door wil. Ook Flick wil dat, maar de 55-jarige Duitser zet niet zomaar zijn handtekening onder een contract.

Volgens Kicker gaat het niet om het salaris of de lengte van het contract, maar om verantwoordelijkheden. Beide partijen spreken daar al een tijdje over, maar een akkoord is volgens het Duitse magazine nog niet in zicht.

Flick wil simpelweg meer zeggenschap en dat zou intern dan weer voor irritatie en discussie zorgen. Flick wil naar verluidt een beslissende stem hebben in het aan- en verkoopbeleid en de aanstelling van stafleden, terwijl de club liever zelf het laatste woord heeft.

Eerder werd ook Ajax-trainer Erik ten Hag genoemd bij Bayern, maar de 50-jarige Tukker is al een tijdje niet meer in verband gebracht met zijn oude club.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws