Genk-speler Hrosovsky gelooft niet dat er nog wordt gevoetbald dit seizoen

Genk-speler Hrosovsky gelooft niet dat er nog wordt gevoetbald dit seizoen

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 20:31wo 01-04-2020 om 20:31

Het blijft onduidelijk wat er met de rest van het seizoen zal gebeuren. Verschillende clubs willen ermee stoppen, andere clubs hopen nog te kunnen blijven voetballen. Zo ook bij KR Genk, waar voorzitter Peter Croonen niet meteen van plan is om te stoppen. Niet iedereen bij Genk denkt daar hetzelfde over.

Middenvelder Patrik Hrosovsky gelooft namelijk dat het nog heel moeilijk wordt om dit seizoen te blijven voetballen. "Men probeert plannen te maken, maar het is erg moeilijk om deadlines te stellen vermits niemand weet hoe het virus verder zal evolueren. Persoonlijk denk ik dat er geen kans is om de competitie af te werken", zegt Hrosovsky bij Sport.sk.

Bij Genk mochten buitenlandse spelers alvast terugkeren naar hun thuisland. Dat voorspelt niet meteen goed nieuws voor de rest van het seizoen. "We hebben ook veel jonge spelers die hier alleen zitten en zij komen van alle uithoeken in de wereld, van Japan tot Colombia. Maar ik weet niet of ze nog thuis zullen geraken. De beslissing van de club lijkt echter te bevestigen dat we het seizoen niet zullen afwerken", besluit Hrosovsky.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws