Boskamp doet opvallende onthulling: 'Anderlecht heeft mij gepolst'

Boskamp doet opvallende onthulling: 'Anderlecht heeft mij gepolst'

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 18:50wo 01-04-2020 om 18:50

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 18:50wo 01-04-2020 om 18:50

Johan Boskamp is een graag geziene figuur in de voetbalwereld, maar is ook al een tijdje niet meer actief bij een club. Daar kon onlangs nog verandering in komen. Zo stond Boskamp even in contract met RSC Anderlecht.

Dat onthult de Nederlander zelf bij Sporza. De ex-trainer van paars-wit keerde bijna terug naar de Brusselaars. "Ik kan dat nu wel vertellen, want Michael Verschueren (toen nog sportief directeur, red.) is nu toch bijna weg bij Anderlecht, op een smerige manier in mijn ogen. Maar toen hij net was aangesteld, heeft hij mij gepolst om weer bij Anderlecht te komen, net als Pär Zetterberg en Frank Arnesen", klinkt het.

Boskamp gaf niet zomaar zijn ja-woord. "Ik zei tegen Michael: 'Ik wil eerst met Marc Coucke spreken, want ik wil hem zeggen dat hij tijdens de rust niet in de kleedkamer mag komen of de polonaise moet beginnen te dansen.' Nadien heb ik niets meer gehoord", klinkt het.

inmiddels is Verschueren niet langer Sportief Directeur bij Anderlecht en zijn ook Zetterberg en Arnesen al bedankt voor bewezen diensten bij de club.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws