Help VoetbalPrimeur België de moderating verbeteren!

Help VoetbalPrimeur België de moderating verbeteren!

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 18:35wo 01-04-2020 om 18:35

Laatste update: vrijdag 3 april 2020 om 15:12vr 03-04-2020 om 15:12

Het aantal reacties op de nieuwsberichten van VoetbalPrimeur België neemt continu toe. Dat levert interessante, voetbalinhoudelijke discussies op. We willen graag de gebruikservaring hiervan verbeteren.

Klik hier om naar de enquête te gaan

De moderators van VoetbalPrimeur België willen dat het leuk blijft in de commentsectie en iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Zij doen dan ook hun uiterste best voor jullie om alles in de commentsectie in goede banen te leiden. 

VoetbalPrimeur België streeft op alle vlakken naar een optimale beleving bij de bezoeker en hoopt daarom een beroep te mogen doen op jullie als trouwe bezoekers. We zijn namelijk benieuwd naar de tevredenheid over de huidige moderating en vooral ook naar de dingen die nog beter kunnen. Om die reden willen we jullie als bezoekers van VoetbalPrimeur België vragen om een korte, anonieme enquête van ongeveer vijf minute in te vullen. 

VoetbalPrimeur België is van mening dat jullie stem hier heel belangrijk in is. Want jullie zijn degenen van wie we het meest kunnen leren om de moderating de komende tijd verder te optimaliseren. Jullie antwoorden zullen uitvoerig geanalyseerd worden, waardoor de moderators van VoetbalPrimeur België in de toekomst beter kunnen inspelen op jullie verwachtingen en behoeften.

Het VoetbalPrimeur België-team

Klik hier om naar de enquête te gaan

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Bekijk het laatste nieuws