Liverpool-mentaliteit maakt indruk op Kuyt: Klopp zei het fantastisch

Liverpool-mentaliteit maakt indruk op Kuyt: "Klopp zei het fantastisch"

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 19:04wo 01-04-2020 om 19:04

Dirk Kuyt heeft groot respect voor de wijze waarop Liverpool zich opstelt in deze coronacrisis. De club is zo goed als kampioen in Engeland, maar weet nog niet of het seizoen wel afgemaakt mag worden.

Kuyt was onder de indruk van de woorden van manager Jürgen Klopp in deze moeilijke situatie. "Hij zei het fantastisch. Voetballers en trainers worden altijd maar om hun mening gevraagd, maar hebben lang niet overal verstand van. Sluit je aan bij de experts. Ik vind het ook bewonderenswaardig hoe Liverpool met de huidige situatie omgaat. De landstitel kon ze bijna niet meer ontgaan", zegt de oud-speler van Liverpool in gesprek met De Telegraaf.

In Engeland is men naarstig op zoek naar een manier om het seizoen toch te kunnen vervolgen. "Het plan om de Premier League in WK-vorm, in een afgesloten deel van Londen, af te ronden, is zeer interessant. Maar hoe groot de hunkering na dertig jaar zonder kampioenschap ook is, je hoort niemand het claimen. Alles is ondergeschikt aan de volksgezondheid en de keuzes van de experts worden gerespecteerd", aldus de trainer van Feyenoord Onder 19.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws