OFFICIEEL: Beerschot licht optie in contract van jonge, talentvolle verdediger

OFFICIEEL: Beerschot licht optie in contract van jonge, talentvolle verdediger

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 17:09wo 01-04-2020 om 17:09

Het huwelijk tussen K. Beerschot V.A. en Ayrton Mboko gaat verder. De Ratten hebben besloten de optie in het contract van de 22-jarige verdediger te lichten, waardoor hij langer op het Kiel blijft.

Via de eigen website maakt Beerschot het nieuws rond Mboko bekend. De club uit Eerste Klasse B maakt dus gebruik van een optie in de huidige verbintenis van haar verdediger, al deelt het niet mee hoe lang Mboko nu precies verbonden zal blijven. Hoe dan ook benadrukt Beerschot dat het tevreden is met de prestaties van onze in Congo geboren landgenoot.

Mboko stak zijn neus aan het venster in het seizoen 2017-2018, toen hij geregeld mocht opdraven bij Union Saint-Gilloise. Reeksgenoot Beerschot was er als de kippen bij om de toenmalige belofteninternational over te nemen. In Antwerpen kreeg Mboko vorig seizoen heel wat kansen, voornamelijk in Play-Off 2. Deze campagne verscheen hij slechts drie keren aan de aftrap, door de stevige concurrentie achterin.

In die drie wedstrijden deed Mboko het echter meer dan behoorlijk. Op bezoek bij zowel Oud-Heverlee Leuven (0-3) als Sporting Lokeren (0-2) slaagde de verdediger er, samen met zijn collega's, in om de nul te houden. Die prestaties hebben Beerschot klaarblijkelijk overtuigd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws