'Manchester United geeft niet op en denkt aan De Ligt én Haaland'

'Manchester United geeft niet op en denkt aan De Ligt én Haaland'

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 15:00wo 01-04-2020 om 15:00

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 15:00wo 01-04-2020 om 15:00

Manchester United geeft niet op en wil opnieuw werk maken van de komst van Erling Haaland, mocht de spits azen op een nieuw avontuur. De club hoopte afgelopen winter ook al op zijn komst, maar de Noor koos toen voor Borussia Dortmund.

Manchester United laat zich niet uit het veld slaan en gaat opnieuw voor Haaland, meldt ESPN. The Red Devils zijn zeker niet als enige geïnteresseerd, want ook Real Madrid zit achter de Noorse tienersensatie aan. Haaland wees United afgelopen winter af, maar zet desondanks geen streep naar een toekomstig avontuur op Old Trafford, zo vertellen bronnen aan ESPN. Real zou aankomende zomer al toe willen slaan.

Haaland scoorde aan de lopende band bij Red Bull Salzburg en herhaalt dit kunstje bij Borussia Dortmund. Zijn transferwaarde neemt explosief toe en dus zullen geïnteresseerde clubs een groot bedrag neer moeten leggen voor hem. 

ESPN en diverse Engelse media meldden dinsdag al dat Manchester United ook weer serieus geïnteresseerd is in Matthijs de Ligt. Detail: De Ligt verkoos een avontuur bij Juventus boven de Engelse topclub.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws