Dessers kijkt met lede ogen naar Lokeren: Je zag het aankomen

Dessers kijkt met lede ogen naar Lokeren: "Je zag het aankomen"

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 14:45wo 01-04-2020 om 14:45

Het ziet er heel erg slecht uit voor Lokeren. Ook ex-speler Cyriel Dessers leeft mee met de club die hem de kans gaf om profvoetballer te worden. Al zag hij de huidige situatie ook aankomen.

40 wedstrijden zou Dessers uiteindelijk spelen in het shirt van Lokeren, zijn periode bij Lokeren was doorslaggevend om het te maken als prof.  "Het is heel erg jammer om te zien", vertelt de spits aan Sporza. "Ik heb misschien wel het laatste topseizoen meegemaakt van de club. Met hans Vanaken, Odoi, Overmeire, De Pauw, Persoons en Copa. We haalde goede resultaten in de competitie én in België. Als je dan ziet hoe ze zijn afgegleden, dat doet pijn."

Dessers kan wel nog zijn hart luchtten bij enkele ex-spelers van de club. "Twee van mijn beste vrienden, Odoi en Ghyselinck, heb ik overgehouden aan mijn periode bij de club. Ook Hans Vanaken stuur ik af en toe nog eens een berichtje, als hij weer de Gouden Schoen wint of kampioen wordt", vertelt de Heracles-speler.

De moeilijkheden van zijn ex-club komen wel niet aan als een complete verassing bij Dessers.  "Al een paar jaar loopt alles stroef, ook de accommodatie is verouderd. Dus je zag het een beetje aankomen. Maar het blijft jammer omdat het voor mij de club is waar het allemaal begon en die me de kans heeft gegeven heeft om profvoetballer te worden", besluit Dessers.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws