1A-clubs willen shoppen in Nederland: ‘Terugkeer naar België sluit ik niet uit’

1A-clubs willen shoppen in Nederland: ‘Terugkeer naar België sluit ik niet uit’

01-04-2020 14:30 Laatste update: 14:36
1

Bij Heracles gaat alle aandacht deze dagen naar Cyriel Dessers, de spits maakt mogelijk een toptransfer deze zomer. Er is echter nog een andere Belg bij Heracles die op heel wat interesse kan rekenen.

Zo staat de naam van Dario Van Den Buijs op het wenslijstje van verschillende Belgische clubs uit 1A, aldus Het Laatste Nieuws. Van Den Buijs, een 24-jarige centrale verdediger, heeft een aflopend contract met een optie voor een extra jaar. Die optie verlengen betekende voor Heracles echter ook meteen een loonsverhoging voor de speler, daar had de club in deze coronatijden echter geen financiële ruimte voor.

Het gevolg is dat Van Den Buijs komende zomer gratis op te pikken is. De verdediger sluit een terugkeer naar België ook niet uit. Van Den Buijs speelde namelijk nog nooit op het hoogste niveau in België en zou de uitdaging wel zien zitten. Dat het tot een transfer komt is echter nog geen uitgemaakte zaak. Heracles zou opnieuw rond de tafel willen gaan zitten en de speler een aangepast voorstel doen, ook een verlengd verblijf bij Heracles sluit Van Den Buijs nog niet helemaal uit.