Dessers flirt met transfer: Een fantastische grote club met veel geschiedenis

Dessers flirt met transfer: "Een fantastische grote club met veel geschiedenis"

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 13:13wo 01-04-2020 om 13:13

Cyriel Dessers is met vijftien doelpunten gedeeld topscorer van de Eredivisie en wordt genoemd bij tal van clubs. De spits van Heracles Almelo geeft aan Feyenoord een prachtige club te vinden.

Dessers sprak met Sporza, dat kijkersvragen ingestuurd kreeg. Een van de vragen was of de Belgische aanvaller openstaat voor een move naar Feyenoord. "Dat is een mooi compliment. Feyenoord is een fantastische grote club met heel veel geschiedenis, maar we zullen zien wat er deze zomer of de zomer daarna gebeurt en waar het zal eindigen."

Dessers vertelde onlangs aan VoetbalPrimeur al dat er diverse clubs zijn komen kijken voor hem. "Eigenlijk wordt dat vooruitgeschoven. Clubs die zijn komen kijken moeten dan een definitieve beslissing nemen. Dat gebeurt op dit moment niet. Het is afwachten wanneer het voetbal weer begint."

Mocht het seizoen niet meer uitgespeeld worden, dan kan Dessers zeggen dat hij topscorer van de Eredivisie is geworden. Zelf ziet hij het graag anders. "Dan zal ik voor eeuwig de topscorer blijven met zo'n sterretje achter z'n naam (niet afgemaakt, red.). Dat zou ik spijtig vinden, dus ik zou het seizoen liever afmaken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws