Boskamp kan zijn ogen niet geloven: “Dat is Anderlecht niet meer”

Boskamp kan zijn ogen niet geloven: “Dat is Anderlecht niet meer”

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 12:46wo 01-04-2020 om 12:46

RSC Anderlecht heeft dit seizoen veel veranderingen doorstaan. Dat ziet ook Jan Boskamp. Tegenover Het Laatste Nieuws doet de Nederlandse analist zijn boekje open over paars-wit.

“Laten we daar niet over praten, alsjeblieft. Dit kan toch allemaal niet?”, begint Boskamp. “Dat is Anderlecht niet meer. Twee jaar geleden heeft-ie (Marc Coucke, red.) Anderlecht gekocht. Drié keer is hij van bestuur veranderd. Nou, dan ben je niet helemaal in orde. Hij zorgt voor onrust, je hebt geen stabiliteit, die spelers vinden het niet lekker...”

“Ik vraag mij af wat Vince ervan denkt”, gaat Boskamp verder. “Voor alle duidelijkheid, ik heb geen contact met hem of met mensen in zijn entourage, maar ik kan mij niet voorstellen dat Vincent - die zo een hart heeft voor Anderlecht - alles wat er gebeurt normaal vindt. Straks gaat Michael (Verschueren, red.) er ook uit - dat zie je toch zo?”

Pär Zetterberg werd op straat gezet. “Kijk, ik weet niet of Zetterberg er op zijn plaats was of niet, maar op die manier behandel je toch een icoon van de club niet? Zogezegd omdat corona je geld kost... - stuitend. Willem van Hanegem geeft soms ook snoeihard kritiek op zijn cluppie Feyenoord, maar dat mag. Iconen zet je niet bij het vuil.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Boskamp hier gelijk?

Ja
88%
Nee
12%
(379 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws