OFFICIEEL: Beerschot maakt definitief vertrek van populaire doelman bekend

OFFICIEEL: Beerschot maakt definitief vertrek van populaire doelman bekend

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 11:45wo 01-04-2020 om 11:45

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 11:57wo 01-04-2020 om 11:57

Bij K. Beerschot V.A. heeft men in volle coronaquarantaine een uitgaande transfer afgerond. Doelman Jordi Nolle zet een streep onder zijn verhaal op het Kiel en trekt naar Hoogstraten VV.

Dat nieuws hebben zowel Beerschot als Hoogstraten bekend gemaakt via de officiële kanalen. Nolle stond sinds medio 2017 onder contract bij de Ratten, maar in die periode bleef zijn speeltijd zéér beperkt. Slechts één keer mocht onze landgenoot opdraven: toen nummer één Rafa Romo zich blesseerde, viel Nolle vijf minuten in.

Nadien moest de 21-jarige doelman dus tevreden zijn met een plek op de bank of de tribune. Gedurende de drie jaren die hij bij Beerschot spendeerde, schipperde Nolle een beetje tussen de rol van tweede en derde keeper. Nu komt aan die onzekerheid dus een einde. Nolle verhuist naar Hoogstraten, dat dit seizoen in 2e Amateurklasse uitkomt.

Ondanks zijn eerder marginale rol bij de prestaties van Beerschot, was Nolle zeer geliefd in de spelersgroep. Zelf kondigt hij dan ook aan dat hij altijd fan van Beerschot zal blijven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws