Gooit corona roet in het eten? Bouw tribune 4 van bosuilstadion vertraagt

Gooit corona roet in het eten? Bouw tribune 4 van bosuilstadion vertraagt

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 11:41wo 01-04-2020 om 11:41

De coronacrisis houdt iedereen bezig. Door de regels in de bouwsector moet de opbouw van tribune 4 in het Bosuilstadion gestaakt worden. De tribune moet klaar zijn voor de seizoensstart en dat zou wel eens krap kunnen worden aangezien de aannemers niet weten hoelang deze regels nog gaan gelden.

Antwerp en Ghelamco maken zich sterk dat de tribune voor de seizoensstart open zal gaan. "We hadden al wat voorsprong, dit kan goedgemaakt worden", vertellen ze in Sport/Voetbalmagazine. Er is geen reden tot paniek: “De hoofdaannemer werkt op dit moment een plan uit om veilig verder te werken. Al het materiaal ligt klaar.” De vraag is tegen wanneer de tribune moet klaar zijn. Op dit moment weet niemand wanner de competitie terug van start gaat. 

Sluiting tribune 2
Anterp laat weten dat er ook geen noodscenario’s worden uitgewerkt. Tribune 2 sluit volgend seizoen en dat blijft zo. De ticketverkoop voor tribune 4 draait ondertussen op volle toeren. Van de 7000 plaatsen waren er vorige week vrijdag al 3000 ingevuld. De nieuwe tribune biedt 3500 staan en 3500 zitplaatsen, momenteel zijn er van beide categorieën 1500 plaatsen ingevuld.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws