Ook in coronatijden amuseren plezanterikken zich op 1 april: Fellaini is populair

Ook in coronatijden amuseren plezanterikken zich op 1 april: Fellaini is populair

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 10:02wo 01-04-2020 om 10:02

Vandaag is het 1 april en ook in coronatijden staat dat klaarblijkelijk synoniem voor flauwe grappen uithalen. Lachen om de dagelijkse beslommeringen te doen vergeten, het bleek al vaker een succesvolle formule. Geniet mee van de beste aprilvissen!

Marouane Fellaini lijkt een populair onderwerp tot spot dezer dagen. De boomlange ex-Rode Duivel vertoeft intussen al even in China, maar zowel bij Proximus Sport als bij Eleven Sports kondigt men een terugkeer naar de Europese velden aan. Het ene medium ziet het echter wat grootser dan het andere: vervolgt Fellaini zijn loopbaan bij RSC Anderlecht of ineens bij FC Barcelona? Bij geen van beiden, voor alle duidelijkheid.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fellaini is terug in 🇧🇪! 😱 • #ProximusSports #Fellaini #MarouaneFellaini #BelgianRedDevils #Belgium #Football

Een bericht gedeeld door Proximus Sports (@proximussports_nl) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BREAKING | @fcbarcelona signs @fellaini on a free transfer. He will take @andresiniesta8‘s iconic number 8! 😱😍 • • #ForTheFans

Een bericht gedeeld door Eleven Sports Belgium (@elevensportsbe) op

In Franstalig België zien ze het nog een stapje grootser. Op deze 1 april kondigt L'Avenir aan dat het nieuwe nationale Eurostadion er dan toch komt! Nu het EK uitgesteld is naar 2021, heeft ons land voldoende tijd om de voetbaltempel te bouwen, zeker nu 'de N-VA nationale projecten niet meer in de weg staat', dixit L'Avenir. Opvallend: het gloednieuwe Eurostadion komt in de provincie Luxemburg te liggen en zal gebouwd worden door 30.000 Nepalese gastarbeiders.

Voetbalhumor
Bij KV Mechelen halen ze op deze (voor sommigen) heuglijke dag een 'prank' uit de oude doos boven. In het filmpje zien we dat Alexander Corryn zijn auto moet uitmesten, aangezien die volgeladen zit met ... confetti. Op de achtergrond hoor je Igor De Camargo lachen, maar Corryn zelf, die verdenkt Lucas Bijker. Typische voetbalhumor!

Sporting Charleroi kiest dan weer voor wat fijnere humor. Op de clubwebsite kondigt het doodleuk aan dat de A-ploeg van de Carolo's deze zaterdag een oefenwedstrijd zal afwerken in Ierland. In de piekperiode van de coronaquarantaine doet dat al de wenkbrauwen fronsen. Sceptici geraken helemaal overtuigd als ze de naam van de tegenstander lezen: Onjoua Wicklow. Wie de Franse taal wat machtig is, herkent daar meteen 'On joue à huis clos' in. Letterlijk vertaald: 'Wij spelen achter gesloten deuren'. 1 april!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Welke grap vind jij de beste?

(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws