'AC Milan denkt aan Doku en Vranckx, maar zet Bruggeling hoog op verlanglijstje'

'AC Milan denkt aan Doku en Vranckx, maar zet Bruggeling hoog op verlanglijstje'

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 09:16wo 01-04-2020 om 09:16

AC Milan scout geregeld op de Belgische velden. Jérémy Doku (RSC Anderlecht) en Aster Vranckx (KV Mechelen) staan reeds op de radar van de Rossoneri. Nu komt daar ook de naam van Krépin Diatta bij, die zich bij Club Brugge in de kijker speelde.

Volgens Pianeta Milan wordt Diatta zelfs als één van de hoofddoelwitten gezien voor komende zomer. De flankaanvaller is bij Club Brugge vaak een gesel voor zijn tegenstanders, bovendien wordt hij als efficiënter gezien dan zijn collega Emmanuel Dennis.

Journalist en Milan-watcher Carlo Pellegatti geeft aan dat Diatta een ideale aanwinst zou zijn voor Milan. "Diatta kan in de komende jaren één van de grote verrassingen in het mondiale voetbal worden. Hij heeft snelheid en de techniek om zijn mannetje uit te schakelen", zo vertelt de Italiaan op zijn Youtube-account.

"Hij heeft een groot fysieke vermogen en daardoor is hij geschikt voor de gegenpressing van Rangnick (allicht de toekomstige sportieve baas, red.), maar ook voor de systemen van huidig trainer Pioli", aldus Pellegatti. Volgens de man zou Club Brugge op een som van twintig miljoen mogen rekenen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie je Diatta deze zomer te vertrekken?

(397 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws