Mitrovic zat ei zo na terug bij Anderlecht: Toen ging de transfer niet door

Mitrovic zat ei zo na terug bij Anderlecht: "Toen ging de transfer niet door"

31-03-2020 21:15 Laatste update: 21:23
4

Aleksandar Mitrovic was bezig aan een schitterend seizoen in The Championship. Hij scoorde al 23 keer in 34 wedstrijden voor Fulham. Mitrovic was twee jaar geleden bijna op huurbasis teruggekeerd naar Anderlecht, maar dat ging op het nippertje niet door.

"Ik heb toen net voor de deadline gereisd van Newcastle naar België, om opnieuw te tekenen voor Anderlecht. Maar de transfer ging uiteindelijk niet door omdat ze één van hun spelers niet konden verkopen aan Udinese (Lukasz Teodorczyk, red.). Daardoor hadden ze geen geld om mij aan te trekken", klinkt het bij FourFourTwo.

Newcastle zocht in zeven haasten naar een nieuwe club. "Ze belden me en zeiden dat Middlesbrough mij willen vastleggen. Ik wilde eender waar naartoe, dus begon mijn zaakwaarnemer te onderhandelen met hen."

Uiteindelijk werd het Fulham dankzij een berichtje op zijn telefoon. "Slavisa Jokanovic, de coach van Fulham, stuurde mij om te vragen of mijn transfer naar Anderlecht inderdaad was afgesprongen. Hij had nog een spits nodig. Ik vertelde hem dat ik wilde komen. Ik heb de deal geregeld vanuit België. Het was in de laatste minuten voor de deadline, ik was blij dat het op tijd geregeld was."