'KV Mechelen gaat verder met Swinkels, maar twijfelt over Vanzeir'

'KV Mechelen gaat verder met Swinkels, maar twijfelt over Vanzeir'

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 20:45di 31-03-2020 om 20:45

KV Mechelen heeft enkele knopen doorgehakt voor het komende seizoen, weet Gazet Van Antwerpen. De optie van doelman Sofiane Bouzian wordt gelicht. Ook Alexander Corryn en Arjen Swinkels mogen blijven, maar de toekomst van Dante Vanzeir is onzeker.

Bouzian kwam dit seizoen slechts één keer in actie voor KV Mechelen. Hij viel in tegen Anderlecht. KV Mechelen gelooft in de amper negentienjarige doelman en heeft de optie in zijn aflopende contract dan ook gelicht.

De optie van Corryn wordt niet gelicht, maar KV Mechelen wil hem wel graag houden. Binnenkort wordt dan ook bekeken of er onderhandeld kan worden met hem. Bij een optie wordt het loon automatisch met minstens twintig procent verhoogd.

Verder zou ook de inmiddels 35-jarige Arjen Swinkels nog een jaar mogen doorgaan. Bram Castro, die in de afgelopen wedstrijd Yannick Thoelen kwam vervangen, hoorde nog niets van de club. Mo Zeroual hoorde eerder dit seizoen al dat hij weg moet. 

Tot slot liggen de dossiers van huurlingen Jordi Vanlerberghe en Dante Vanzeir nog op tafel. Vanzeir blijft waarschijnlijk niet, want hij is zeker in coronatijden aan de dure kant voor KV Mechelen. Hij keert dan terug naar KRC Genk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws