Van Damme (Cercle Brugge) laat van zich horen: Hopen op een mirakel

Van Damme (Cercle Brugge) laat van zich horen: "Hopen op een mirakel"

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 19:45di 31-03-2020 om 19:45

Het coronavirus is extra gevaarlijk voor mensen die al ziek zijn. Ook Miguel Van Damme moet dus opletten. De doelman van Cercle Brugge vecht nog altijd tegen leukemie en moet het virus absoluut dus weghouden.

"Ik sukkel nu al twee weken met een griepje en een virus", aldus Van Damme bij Sporza. "Ik had eerst koorts en moest meteen naar het ziekenhuis, maar de coronatest was negatief. Ik ben een risicopatiënt en als zoiets gebeurt, kan dat drastisch zijn. Maar ook donderdag heb ik nog een test gehad en die was weer negatief."

Van Damme werd dit seizoen beschouwd als de geluksbrenger bij Cercle. "Dat zegt men toch. Ik was weer aangesloten bij de ploeg toen we net aan onze remonte begonnen. Het heeft misschien een beetje geholpen. Dat mirakels bestaan? Dat is waar. Ik hoop dat er nog eentje mag komen en dat ik er snel weer doorkom en weer een normaal leven kan leiden."

Van Damme kon dit seizoen geen enkele wedstrijd spelen voor Cercle, maar zijn contract werd toch verlengd. De Vereniging blijft hem duidelijk steunen in deze moeilijke periode.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws