Mijn lichaam heeft me duidelijk gemaakt dat het beter is om te stoppen

"Mijn lichaam heeft me duidelijk gemaakt dat het beter is om te stoppen"

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 13:30di 31-03-2020 om 13:30

Voor Steven De Petter zit zijn loopbaan er als voetballer op. De speler van STVV besloot zelf om de voetbalschoenen aan de haak te hangen. Op de website van STVV geeft De Petter meer tekst en uitleg bij zijn beslissing. 

De Petter heeft er een mooie loopbaan achter de rug, maar nu was het volgens hem echt tijd om te stoppen. 'Dankbaar voor de mooie momenten die we samen beleefd hebben! Maar mijn avontuur zit erop. Mijn lichaam heeft me duidelijk gemaakt dat het beter is om te stoppen met voetballen. Een harde beslissing, maar de enige juiste', aldus De Petter. 

De Petter had liefst afscheid willen nemen op het veld, maar de coronacrisis beslist daar anders over. 'Het is niet het afscheid dat ik in gedachten had. Sommige dagen lukt het me om te accepteren, andere niet. Maar bovenal wil ik eerlijk blijven met mezelf. Ik zal altijd met plezier terugkeren! Bedankt!'

Voor STVV kwam De Petter ook uit voor Dender(leeuw), Westerlo en KV Mechelen. Met Dender maakte hij de opmars mee van Derde Klasse naar Eerste Klasse.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws