BILD: Dortmund heeft dubbeldeal al geslagen, maar kan nog geen nieuws brengen

BILD: Dortmund heeft dubbeldeal al geslagen, maar kan nog geen nieuws brengen

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 09:33di 31-03-2020 om 09:33

Borussia Dortmund heeft al twee versterkingen voor het seizoen 2020/2021 binnen, maar kan de deals nog niet beklinken. Jude Bellingham en Rode Duivel Thomas Meunier moeten volgens BILD alleen nog hun handtekeningen zetten, maar juist die handeling is voorlopig onmogelijk door de uitbraak van het coronavirus.

Meunier loopt uit zijn contract bij Paris Saint-Germain en wordt al langere tijd aan BVB gelinkt: de Franse oud-international Jérôme Rothen liet onlangs zelfs weten dat de deal al rond was en krijgt nu bijval van BILD. Dat de 28-jarige Rode Duivel de nieuwe rechtsback van Borussia Dortmund wordt, is nagenoeg zeker.

Ook Bellingham zal komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid het geel-zwarte shirt dragen. De pas zestienjarige middenvelder geldt als één van de rising stars in het Engelse voetbal: dit seizoen brak hij door bij Birmingham City en speelde hij al 35 (!) officiële wedstrijden. Manchester United zat ook achter de tienersensatie aan, maar Dortmund lijkt de strijd te hebben gewonnen: net als bij Meunier ontbreekt alleen nog de officiële aankondiging, aldus BILD.

Voorlopig zal er ook nog geen witte rook komen, aangezien het openbare leven in Europa voorlopig stil ligt. De club moet nu wachten op Tag X, waarop het de dubbeldeal wereldkundig kan maken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws