Mignolet over situatie: “Tevreden in vergelijking met andere Europese landen”

Mignolet over situatie: “Tevreden in vergelijking met andere Europese landen”

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 07:28di 31-03-2020 om 07:28

Simon Mignolet beantwoordde tijdens een Facebook Live met Ruben Van Gucht enkele vragen. De doelman van Club Brugge liet zich onder meer uit over de huidige situatie en de coronacrisis.

Mignolet is een afgestudeerd politiek wetenschapper en is dan ook fel bezig met de politiek. "Ik denk dat we op dit moment tevreden mogen zijn met wat de regering doet, in vergelijking met andere Europese landen. Wij krijgen de juiste richtlijnen en als iedereen die op de juiste manier uitvoert dan is dat de enige manier om deze crisis te doorstaan."

Mignolet is ook ondernemer en heeft enkele koffiebars. Ook de horeca staat stil. "Dat is uiteraard niet gemakkelijk op dit moment. Maar er zijn andere sectoren waarin het ook niet goed gaat. Ik zit enkel in de horeca. Een regering moet zich zo neutraal mogelijk opstellen en proberen alle standpunten te bekijken van alle sectoren. En ik denk dat ze dat op dit ogenblik heel goed doen."

Toch zit er na zijn voetbalcarrière geen politieke carrière in. "Neen, ik denk het niet. Zeker als je zoals ik al zo lang in het voetbal zit. Ik denk niet dat je dat eruit krijgt. Voetbal zal altijd business nummer 1 op mijn agenda zijn”, citeert Sporza de sluitpost van Club Brugge.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Mignolet hier gelijk?

(40 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws