Van Rhijn (ex-Club Brugge) krijgt slecht nieuws te horen van Nederlandse club

Van Rhijn (ex-Club Brugge) krijgt slecht nieuws te horen van Nederlandse club

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 21:17ma 30-03-2020 om 21:17

SC Heerenveen heeft de aflopende contracten van vijf spelers formeel opgezegd. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële kanalen. Daar hoort ook één bekende ex-speler uit de JPL.

Meer bepaald gaat het om Ricardo van Rhijn, die in het verleden nog voor Club Brugge uitkwam. De flankverdediger kan echter nog steeds hopen op een nieuwe verbintenis. 'De formele opzegging van de contracten betekent niet dat de samenwerking sowieso wordt beëindigd', benadrukt men bij de Nederlandse club.

Clubs in Nederland moeten spelers met een aflopend contract namelijk voor 1 april duidelijkheid geven over hun situatie. Doen ze dat niet, wordt hun overeenkomst automatisch onder dezelfde voorwaarden met één jaar verlengd.

Van Rhijn kan dus nog hopen op een contractverlenging, al zal hij dan meer dan waarschijnlijk een deel van zijn salaris moeten inleveren. Van Rhijn speelde één seizoen voor Club Brugge, maar dat werd geen succes. Hij werd daarop uitgeleend aan AZ, dat hem ook definitief overnam. Sinds afgelopen zomer kwam hij uit voor Heerenveen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws