Kritiek op Gent-voorzitter De Witte, lof voor Mannaert en D'Onofrio

Kritiek op Gent-voorzitter De Witte, lof voor Mannaert en D'Onofrio

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 20:24ma 30-03-2020 om 20:24

Er is nog steeds geen duidelijkheid over de rest van de competitie. Heel wat clubs zouden het seizoen helemaal willen stopzetten, enkele andere clubs willen nog blijven doorgaan. Bij KAA Gent zou men graag nog één wedstrijd spelen. Een koersverandering.

Zo vond men bij Gent afgelopen dinsdag nog dat de competitie definitief moest stopgezet worden. Dat onthulde men bij Het Laatste Nieuws, zonder zelf de club te noemen. 'Een voorzitter van een G5-club vertelde afgelopen dinsdag aan de telefoon: “Het is te gek voor woorden om spelers nog te motiveren voor één wedstrijd. Nu meteen stoppen. En dan moet volgend seizoen maar met 18"', schrijft het dagblad.

Ommekeer
Daar kwam enkele dagen later plots verandering in. 'In the blink of an eye en zelfs zonder te knipperen met dat oog kwam dezelfde man dit weekend ineens aankondigen dat zijn club “graag de laatste competitiewedstrijd wil spelen, want wij zijn geen opportunisten."'

Dat zint Stephan Keygnaert, chef voetbal bij het dagblad, niet. 'Doe dan maar Luciano D’Onofrio. Of Vincent Mannaert. Hun route nam sinds de lockdown op 13 maart geen bochten. De eerste wil kunnen voetballen in juni (en daarna) als dat mag, de tweede voorziet in zo’n geval een hoop problemen en wil nu ophouden met de competitie. Van alle Pro League-leden zijn zij de dappersten', klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws