Twijfels over Storck bij Cercle: Geen antwoord over de contractbesprekingen

Twijfels over Storck bij Cercle: "Geen antwoord over de contractbesprekingen"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 19:21ma 30-03-2020 om 19:21

Het is voorlopig nog niet zeker dat Bernd Storck ook volgend seizoen aan het roer staat bij Cercle Brugge. Door de coronacrisis is er momenteel immers heel veel onduidelijkheid. In een bericht op de website vragen voorzitter Vincent Goemaere en CEO Oleg Petrov aan de supporters om geduld uit te oefenen. 

Storck volgde in oktober 2019 de ontslagen Fabien Mercadal. De 57-jarige Duitser kon in extremis de degradatie vermijden, maar voorlopig is het nog niet zeker dat hij ook volgend seizoen op de bank zit bij de Vereniging. "2020 is een jaar dat we niet gauw zullen vergeten", staat te lezen in het bericht op de website van Cercle.

"Niet op sportief vlak, met de fantastische eindsprint naar de redding (het beloofde feestje hebben jullie nog tegoed), niet op extrasportief vlak, met de wereldwijde gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Die uitbraak zorgt ook op sportief vlak voor vele onzekerheden. We weten niet wanneer we weer zullen mogen voetballen, we weten niet onder welke omstandigheden dat zal zijn, we weten niet welke de financiële gevolgen voor de hele voetbalwereld zullen zijn."

"Dat betekent ook dat we nu nog geen antwoord kunnen geven op jullie vragen over de contractbesprekingen met onze coach Bernd Storck, onze technische staff en de spelerskern. Maar zodra we daarover nieuws hebben, zijn jullie de eersten om dat te vernemen. Er is alvast wel één zekerheid: we blijven samen hard werken aan de toekomst van onze vereniging. Meer dan ooit geldt de slogan ‘Never give up’. Leve Cercle!"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws