Mignolet schenkt tablets aan ziekenhuis: Hoop mijn steentje te kunnen bijdragen

Mignolet schenkt tablets aan ziekenhuis: "Hoop mijn steentje te kunnen bijdragen"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 18:56ma 30-03-2020 om 18:56

De meeste voetbalcompetities in Europa liggen momenteel stil door de coronacrisis. Voorlopig is het nog niet zeker of de competitie zal worden uitgespeeld. Simon Mignolet, doelman bij Club Brugge en de Rode Duivels, zit net als vele anderen thuis en probeert zijn conditie te onderhouden.

“We moeten fit blijven. Het enige wat we kunnen doen is zo hard en goed mogelijk blijven trainen in de gegeven omstandigheden. Dit tot wanneer we weer op het veld kunnen staan, maar wanneer dat is, dat weet niemand", vertelde Mignolet tijdens een Skype-gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Als je constant thuis zit, dan is het wel leuk is om 's morgens te gaan lopen of je training te doen. Wij hebben elk een individueel programma van de club. We houden elkaar op de hoogte via WhatsApp, maar als ploegsporter mis je nu toch wel het dagelijkse contact. Er was dit jaar bij ons altijd wel ambiance op weg naar de training of naar de wedstrijd."

De 32-jarige doelman heeft ook zijn steentje bijgedragen tijdens de coronacrisis. Hij schonk immers tablets aan het Sint-Trudo Ziekenhuis. "Ik wou hulp bieden aan het ziekenhuis dat me nauw aan het hart ligt, want mijn zoon is er geboren en onlangs is mijn moeder er succesvol geopereerd", vertelde Mignolet daarover. "Ik hoop dat ik op deze manier mijn steentje heb kunnen bijdragen." 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws