Vercauteren en Anderlecht bereiden zich al voor: Om volgend jaar beter te doen

Vercauteren en Anderlecht bereiden zich al voor: "Om volgend jaar beter te doen"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 17:16ma 30-03-2020 om 17:16

RSC Anderlecht kende een minder seizoen en dreigt naast Europees voetbal te grijpen. Paars-wit wil volgend seizoen vooral beter doen, dat beseft ook trainer Frank Vercauteren.

Het is nog onduidelijk hoe het seizoen gaat eindigen, maar bij Anderlecht is men toch al bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen. "We zijn veel spelers aan het bekijken", vertelt trainer Vercauteren bij Sporza. "Elke ploeg is aan het schiften en kijkt al naar volgend seizoen. We zijn aan het analyeren om volgend seizoen beter te doen."

Als Anderlecht toch geen Europees voetbal haalt, wordt het financieel moeilijk voor paars-wit om de toptargets te halen. "Europees is natuurlijk een absolute noodzaak voor Anderlecht, zowel financieel als sportief", bevestigt Vercauteren. "Maar als het niet zo is, dan zullen we daar proberen de vruchten van te plukken. Maar jammer genoeg niet financieel of sportief."

Zit Vercauteren ook met een goed gevoel bij Anderlecht? "Het goede gevoel komt meestal bij goede resultaten. Het is duidelijk dat we resultaten moeten behalen op de manier van Anderlecht. Dat is de grootste uitdaging, vasthouden aan het project en mooi voetbal brengen. Maar met resultaten", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws