UPDATE: ‘Anderlecht onderhandelt over twee toekomstige transfers’

UPDATE: ‘Anderlecht onderhandelt over twee toekomstige transfers’

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 11:00ma 30-03-2020 om 11:00

Laatste update: dinsdag 31 maart 2020 om 08:15di 31-03-2020 om 08:15

Ognjen Vranjes is nog altijd eigendom van Anderlecht, al kan dat snel veranderen. AEK Athene zou de Bosnische verdediger namelijk definitief willen aantrekken. Dat meldt de Bosnische bron Mondo.

Vranjes trok in juli 2018 naar Anderlecht voor ongeveer 3,2 miljoen euro. Hij moest de leider worden in de verdediging, maar viel vooral op door wangedrag op en naast het veld. Uiteindelijk werd hij zelfs naar de B-kern verwezen bij Anderlecht.

Bij zijn ex-ploeg AEK Athene is hij wel terug op het juiste pad. Coach Massimo Carrera heeft aangedrongen bij het bestuur om de aankoopoptie van Vranjes te lichten. Die bedraagt naar verluidt zo'n drie miljoen euro. Anderlecht gaat dus nog een aanzienlijk deel van de investering terugzien.

Vranjes had bij Anderlecht nog een contract lopen tot de zomer van 2022. Bij paars-wit zullen ze dus zeker niet rouwig zijn dat AEK hem definitief wil aantrekken.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Anderlecht over twee toekomstige transfers aan het onderhandelen is. Met AEK Athene over de uitgaande transfer van Ognjen Vranjes en met PSV over de inkomende transfer van Derrick Luckassen. Paars-wit hoopt dat de verdediger voor minder dan de vijf miljoen euro aankoopsom te halen is.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws