De Boer negatief getest op coronavirus: 'Dacht: laat ik het maar gehad hebben'

De Boer negatief getest op coronavirus: 'Dacht: laat ik het maar gehad hebben'

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 21:30zo 29-03-2020 om 21:30

Ook in de Verenigde Staten ligt het voetbal inmiddels stil door het coronavirus. Frank de Boer geeft hij op het moment niet kan trainen met zijn Atlanta United. Zelf liet hij zich al testen op het virus, maar de resultaten waren negatief.

De Boer weet niet hoe lang het nog gaat duren, maar stelt dat gezondheid op dit moment het belangrijkste is. "Het is nog niet zoals in New York, maar we moeten zoveel mogelijk proberen binnen te blijven", geeft de trainer aan in Rondo van Ziggo Sport. Hij kan op het moment niet met zijn spelers trainen, ook in de Verenigde Staten is dat op het moment niet toegestaan. "Er is nog helemaal geen duidelijkheid over. We weten niet waar het naartoe gaat in Amerika. Het is net als in Nederland: afwachten."

Het aantal mensen met het coronavirus neemt ook in Atlanta langzaam toe, ziet De Boer. "Zoals dat bijna in elke staat gebeurt. Het is gewoon afwachten, de meeste mensen houden zich wel aan de oproep om zoveel mogelijk binnen te blijven." Zelf is De Boer niet bang voor het coronavirus. "Nee, ik ben niet bang in ieder geval. Ik ben wel getest, maar dat was negatief. Ik had een beetje diarree en was snotterig. Ik dacht: laat ik het dan maar gehad hebben... Maar het bleek negatief", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws