Vrijgevige Alderweireld komt zijn belofte na: Het maakt echt een verschil

Vrijgevige Alderweireld komt zijn belofte na: "Het maakt echt een verschil"

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 20:30zo 29-03-2020 om 20:30

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 07:21ma 30-03-2020 om 07:21

Rode Duivel Toby Alderweireld heeft zijn goed hart laten zien. Hij heeft namelijk een aantal tablets gedoneerd aan verschillende ziekenhuizen en woonzorgcentra. Alderweireld hoopt dat hij mensen zo kan verbinden.

"Wij hebben nu al berichten gekregen van mensen die nu kunnen spreken met hun familie", vertelt Alderweireld aan BBC Radio 5 Live"Het maakt echt een verschil. Ik heb het niet gedaan voor de reacties, maar gewoon om te helpen."

Alderweireld zette de actie samen met zijn vader op. "Ik heb hem opgebeld en gezegd dat we iets moesten doen. We hebben overlegd en mijn vader heeft dan enkele ziekenhuizen gecontacteerd. Het maakt mij heel gelukkig, maar ook triest omdat ik niet iedereen kan helpen. Ik hoop gewoon dat ik een beetje geluk kan brengen in hun levens."

Alderweireld weet nog altijd niet of het seizoen in de Premier League wordt afgewerkt. "Het is een raar gevoel nu. Maar ik ben nu thuis en kan dus veel tijd met de kinderen doorbrengen. Dat is positief. Ik ben klaar om terug te spelen op 30 april, al weten we dat dat moeilijk zal zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws