Martinez duikt in de voetbalgeschiedenis: Lange lijst matchen die ik wil zien

Martinez duikt in de voetbalgeschiedenis: "Lange lijst matchen die ik wil zien"

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 17:27zo 29-03-2020 om 17:27

Roberto Martinez zou deze week normaal gezien met de Rode Duivels in Qatar vertoeven om er tegen Zwitserland en Portugal te oefenen met het oog op het EK. In plaats daarvan zit de bondscoach thuis door de coronacrisis en probeert hij zich bezig te houden.

De 46-jarige Spanjaard verblijft  met zijn vrouw Beth en de kinderen Luella (6) en Safiana (8 maanden) niet in België, maar in Manchester. Martinez heeft daar nog een huis van zijn periode bij Everton. "Ik heb werk genoeg. Ik doe veel videoconferenties", vertelde hij aan Het Nieuwsblad. "Het is ongelooflijk wat het internet doet. Als dit tien jaar geleden was gebeurd, was het wel wat anders geweest."

"Nu kan je spelletjes doen met je kinderen, dingen opzoeken, kijken naar dingen wat je maar wil… Dit is ongelooflijk. Ik ben aan het voorbereiden. En ik kijk veel wedstrijden. Ik beveel de website footballia.net aan. Je kan elke wedstrijd die je maar wil gratis bekijken. Ook alle wedstrijden van de Rode Duivels. Zelfs die van het WK 1986."

"Vanochtend heb ik bijvoorbeeld naar FC Barcelona-Real Sociedad van 12 december 2010 gekeken. 5-0 voor Barcelona. Om te bestuderen hoe Barcelona toen speelde. Ik heb een lange lijst van matchen die ik wil zien", besloot Martinez.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws