‘AC Milan toont na Doku ook interesse in andere jonge Belg’

‘AC Milan toont na Doku ook interesse in andere jonge Belg’

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 17:21zo 29-03-2020 om 17:21

Eerder raakte al bekend dat AC Milan Jérémy Doku op de radar had staan. Nu komt daar het 17-jarige toptalent van KV Mechelen bij, Aster Vranckx. Journalist Carlo Pellegatti vertelde dit op zijn YouTube-kanaal

Vranckx maakte dit seizoen meteen indruk, op zijn zestien jaar maakte hij zijn debuut voor KV Mechelen op het hoogste niveau. Hij kwam wat stroef op gang maar de laatste weken stond hij steevast in de basis van Wouter Vrancken. Zijn eerste doelpunt heeft hij alvast meegepikt en hij gaf ook al 2 assists. Volgens Carlo Pellegatti, die al het nieuws van AC Milan en Inter Milan op de voet volgt, zou AC Milan concrete interesse hebben in Vranckx. Het tweebenige toptalent zou ideaal passen binnen hun typische 4-3-3.

AC Milan speurt de laatste tijd wel vaker naar jong talent in de Belgische competitie. Tijdens de wintermercato kaapte het nog Alexis Saelemaekers weg bij RSC Anderlecht. Eerder raakte bekend dat de club interesse had in Jérémy Doku. Nu kunnen we dus Vranckx toevoegen aan dit lijstje. Hij zou een koopje zijn volgens Pellegatti, hij schat dat ze hem kunnen wegkapen voor ‘slechts’ 5-7,5 miljoen euro. Eerder raakte ook al bekend dat Feyenoord, Bayern München en Club Brugge interesse toonde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Vranckx bij KV Mechelen blijven?

Ja
87%
Nee
13%
(252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws