Xavi tipt drie aanvallers bij Barça: 'Hij zou een spectaculaire aanwinst zijn'

Xavi tipt drie aanvallers bij Barça: 'Hij zou een spectaculaire aanwinst zijn'

Als Xavi als trainer terugkeert bij FC Barcelona, zijn de transferplannen al min of meer duidelijk. De iconische Catalaan (40) zou een vleugelaanvaller naar Camp Nou halen.

De huidige selectie van Barça is volgens Xavi 'buitengewoon', maar heeft ook een zwakke plek. "Ze kunnen al door het centrum spelen, maar komen tekort aan de zijkanten", aldus de trainer het Qatarese Al-Sadd in een groot interview met La Vanguardia.

"Ik zou dus een vleugelaanvaller halen, zoals Neymar. Ik weet niet of het in sociaal opzicht zou passen, maar voetbaltechnisch heb ik geen twijfels dat hij een spectaculaire aanwinst zou zijn", aldus Xavi, die ook de Bundesliga volgt en met twee 'interessante' namen komt. "Jadon Sancho, Serge Gnabry..."

Barça is op de achtergrond druk bezig met de terugkeer van Neymar, maar financieel wordt een deal met Paris Saint-Germain ingewikkeld. Borussia Dortmund-vedette Jadon Sancho lijkt op weg naar de Premier League, terwijl Gnabry tot medio 2023 onder contract staat bij Bayern München.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie