'PSG ziet weer speler vertrekken met gezin: privévlucht van 200.000 euro'

'PSG ziet weer speler vertrekken met gezin: privévlucht van 200.000 euro'

29-03-2020 16:50
8

Keylor Navas is Frankrijk ontvlucht met zijn familie. Daarbij nam hij geen halve maatregelen: de doelman van Paris Saint-Germain betaalde 200.000 euro voor de vliegreis naar Costa Rica.

Ondanks de strikte maatregelen van de Franse regering, dat een volledige lockdown heeft doorgevoerd, wist Navas een privévlucht te regelen zodat hij met zijn familie kon 'vluchten' voor het coronavirus. Volgen ESPN had de Costaricaanse doelman (33) daar 200.000 euro voor over.

Navas koos naar eigen zeggen voor de gemoedsrust van zijn vrouw en drie kinderen. "Wij zijn ook maar mensen. Ook wij zijn bang. We willen bij onze familie zijn", zei Navas tegen Impact Radio, nadat hij was geland in hoofdstad San José.

Navas verdient zeven miljoen euro netto per jaar, waardoor hij anderhalve week moest werken voor 200.000 euro. Volgens de richtlijnen van de Costaricaanse regering moet Navas nu verplicht twee weken in quarantaine blijven. Eerder vertrokken de PSG-Brazilianen Thiago Silva en Neymar ook al naar hun thuisland.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seamos responsables. Que Dios los bendiga! Juntos saldremos adelante. 🌍 🙏🏻

Een bericht gedeeld door Keylor Navas Gamboa (@keylornavas1) op

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie