‘Anderlecht wil meer dan twintig miljoen euro voor goudhaantje’

‘Anderlecht wil meer dan twintig miljoen euro voor goudhaantje’

29-03-2020 16:38 Laatste update: 30-03-2020 09:30
46

De hele voetbalwereld ligt momenteel plat door de coronacrisis, maar binnen enkele maanden komt de transfercarrousel weer op gang. In de Italiaanse pers werd dit weekend een interessant gerucht gelanceerd. 

Jérémy Doku, het 17-jarige goudklompje van RSC Anderlecht, zou op het verlanglijstje staan van AC Milan. Dat meldt Gazzetta dello Sport. De aalvlugge flankspeler verlengde onlangs nog zijn contract bij Anderlecht, maar toch willen de Italianen proberen om hem volgende zomer binnen te halen.

Doku kwam dit seizoen 24 keer in actie in alle competities samen. Hij scoorde vier keer en gaf drie assists. Doku kan bij de Rossoneri opnieuw ploegmaat worden van Alexis Saelemaekers. Bij de stopzetting van de competitie stond Milan op de zevende plaats in de Serie A, maar wel op 27 punten van leider Juventus.

Update: AC Milan wordt al een tijdje in verband gebracht met RSC Anderlecht-talent Jérémy Doku. Paars-wit wil volgens Het Laatste Nieuws zijn goudhaantje niet laten gaan. Enkel bij een hoog bod van meer dan twintig miljoen euro is Anderlecht bereid om te luisteren.