'Antwerp ziet middenvelder terugkeren na geslaagde uitleenbeurt in Oekraïne'

'Antwerp ziet middenvelder terugkeren na geslaagde uitleenbeurt in Oekraïne'

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 10:35zo 29-03-2020 om 10:35

Hoewel Royal Antwerp FC pleit om nog een deel van de competitie af te werken als de coronacrisis wat geluwd is, lijkt de steven van The Great Old al volop op volgend seizoen gericht. Terwijl Koji Miyoshi definitief werd overgenomen, hoopt de club ook Ryota Morioka (Sporting Charleroi) aan zich te binden. En Laszlo Bölöni krijgt er nóg een optie bij.

Gazet van Antwerpen weet namelijk dat Egor Nazaryna zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer zal melden bij Antwerp. Stamnummer Eén leende de Oekraïner dit seizoen uit aan een club uit zijn thuisland, Karpaty Lviv. Daar presteerde Nazaryna uitstekend. De 22-jarige middenvelder was er vaste basisklant en scoorde bovendien vijf keer.

Nazaryna zal echter niet bij Karpaty Lviv aan de slag blijven. Nochtans was dat een reële optie, aangezien de Oekraïners een aankoopoptie hadden bedongen. De ploeg staat echter op degraderen in de Oekraïense competitie, waardoor Nazaryna zelf niet echt happig is om te blijven. Bovendien kan of wil Karpaty Lviv het aankoopbedrag niet op tafel leggen.

En dus strijkt Nazaryna straks weer neer op de Bosuil. Of Bölöni van plan is hem een kans te geven met het oog op volgend seizoen, is voorlopig moeilijk te voorspellen. Antwerp zou er even goed voor kunnen opteren om Nazaryna meteen van de hand te doen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Nazaryna nog een kans krijgen bij Antwerp?

(133 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws