Jovic 'verwoest eigen carrière': Dan moet je niet praten, maar je mond houden

Jovic 'verwoest eigen carrière': "Dan moet je niet praten, maar je mond houden"

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 10:28zo 29-03-2020 om 10:28

Luka Jovic is hard op weg om zijn carrière te verwoesten. Dat zegt Dragoslav Stepanovic, landgenoot van de Servische spits van Real Madrid en voormalig trainer van Eintracht Frankfurt. Als Jovic zijn manieren niet snel afleert, dan zal hij het volgens Stepanovic nooit redden in het topvoetbal.

De spits van Real Madrid raakte in opspraak door maling te hebben aan zijn thuisisolatie. Dat is het zoveelste incident rondom Jovic. "Hij is de enige die er alles aan doet om zijn eigen carrière te verwoesten", zegt Stepanovic tegen het Servische Kurir. "Hij strijdt nu alleen tegen zichzelf. Hij heeft geluk gehad dat de trainer van Frankfurt hem een kans gaf en hij daarna de grootste Servische transfer ooit maakte."

Jovic had een moeilijke jeugd, weet ook Stepanovic, maar dat maakt het volgens de Serviër alleen maar erger. "Ik kan niet geloven wat de jongen zichzelf aandoet. Ik weet wat voor leven hij had als kind en dat hij in de auto van zijn vader sliep om de ochtend erna weer te kunnen trainen. Maar dan doe je dit. Hij denkt duidelijk niet na wat hij doet. Als ze hem vragen waarom hij wegging uit quarantaine, zegt hij dat hij het niet had begrepen! Dan moet je je mond houden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws