Zeer droevig nieuws uit Madrid: Atlético-jeugdspeler Minchola (14) overleden

Zeer droevig nieuws uit Madrid: Atlético-jeugdspeler Minchola (14) overleden

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 21:01za 28-03-2020 om 21:01

Vreselijk nieuws uit Spanje, waar een veertienjarige jeugdspeler van Atlético Madrid is overleden. Christian Minchola, een veelbelovende spits uit de Infantil van Los Rojiblancos, had volgens de club een grote toekomst voor zich.

Minchola speelde al vijf jaar in de jeugdopleiding van Atlético. De club maakt in een statement het overlijden van zijn jeugdspeler bekend en president Enrique Cerezo rouwt. "We zijn geschokt door dit trieste nieuws", zegt hij. "We betreuren dit verlies ten zeerste. De hele Atlético-familie zal naast de vrienden en familie van Christian staan in deze zware tijden."

Ook Diego Simeone, trainer van de rood-witte club uit Madrid, en captain Koke delen hun medeleven. "Met heel mijn hart stuur ik mijn condoleances naar familie en vrienden van Christian", laat de Argentijnse oefenmeester weten. "Rust in vrede."

De doodsoorzaak van de 14-jarige Minchola is niet duidelijk. Koke laat weten geraakt te zijn door het plotselinge overlijden van de jongeling. "Woede en pijn bij het afscheid van Christian. Het leven is soms heel erg oneerlijk. Ik ben trots dat jij dit shirt hebt gedragen. Veel sterkte aan collega's, familie en vrienden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws