Update: ‘Contract Boya loopt af, clubs melden zich bij Moeskroen’

Update: ‘Contract Boya loopt af, clubs melden zich bij Moeskroen’

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 20:43za 28-03-2020 om 20:43

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 09:00ma 30-03-2020 om 09:00

Door het gebrek aan voetbal kunnen heel wat clubs zich ook al richten op komend seizoen. Zo wordt er stevig gevochten om de handtekening van Frank Boya. De strijd wordt nu nog wat heviger.

De middenvelder van Moeskroen heeft een aflopend contract een aast op een nieuwe club. Hij zou graag een stap hogerop zetten. In ons land toonden KAA Gent en Antwerp FC al interesse in Boya. Zij krijgen nu stevige concurrentie.

Sudinfo meldt dat ook Turkije een mogelijke bestemming is voor Boya. Trabzonspor heeft namelijk heeft vizier gericht op de middenvelder. Het zoekt naar een vervanger voor John Obi Mikel, die de club zal verlaten.

Bij Antwerp lijkt men zich al gerealiseerd te hebben dat het moeilijk wordt om Boya aan te trekken. Het heeft nu ook het vizier gericht op Ryota Morioka, sterkhouder van Charleroi.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de kans groter en groter wordt dat Boya Moeskroen aan het einde van het seizoen zal verlaten. Het contract van de 23-jarige verdediger annex middenvelder loopt af en het Turkse Trabpzonspor heeft zich inmiddels gemeld. Ook Antwerp en KAA Gent houdt de situatie in de gaten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws