Bellamy onthult enkele details over samenwerking met Kompany bij Anderlecht

Bellamy onthult enkele details over samenwerking met Kompany bij Anderlecht

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 20:16za 28-03-2020 om 20:16

De komst van Vincent Kompany bij RSC Anderlecht ging gepaard met de komst van heel wat mannetjes van hem. Zo ook Craig Bellamy, die trainer werd van de U21. Daar staat hij ook heel dikwijls in contact met Kompany.

"Elke dag hebben we conference calls", onthult Bellamy bij talkSPORT. "Iedereen die Vincent Kompany kent, weet wat dat inhoudt", lacht hij "En als ik zeg elke dag, bedoel ik ook elke dag."

Kompany wil blijkbaar alles weten van wat er bij Anderlecht gebeurt. "Hij houdt graag regelmatig meetings om ons van alles op de hoogte te houden. Het eerste elftal en de U21 houden dagelijks sessies op Zoom, waar de fysiektrainers met hen werken", klinkt het.

"Het is een andere manier om iedereen in de gaten te kunnen houden. Ze gebruiken ook Strava. Als ze buiten gaan lopen, moeten ze dus hun individuele data bijhouden. Op die manier hebben we een idee van wat ze elke dag doen. Al bij al werkt het goed, maar dit alles is uiteraard niet ideaal. De gezondheid is echter prioritair, dus we moeten gewoon ons best doen in deze omstandigheden", besluit Bellamy.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws