Van Crombrugge komt zelf met nieuws over zijn toekomst bij Anderlecht

Van Crombrugge komt zelf met nieuws over zijn toekomst bij Anderlecht

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 19:01za 28-03-2020 om 19:01

RSC Anderlecht trok afgelopen zomer Hendrik Van Crombrugge aan. De doelman van paars-wit ontpopte zich meteen als een sterkhouder en speelde zich in de kijker van buitenlandse clubs. Komt er ook een zomertransfer aan?

Anderlecht beleeft een minder seizoen, maar Van Crombrugge wist wel te overtuigen. In het verleden toonde Ajax al interesse en ook Schalke 04 zou hem inmiddels al op het verlanglijstje hebben gezet. Een zomertransfer lonkt, al hoeft dat niet meteen voor Van Crombrugge. Dat onthult hij bij Str2el.

"Voor mij is het belangrijker om mij te identificeren met een project en ik voel me zeer goed bij Anderlecht", geeft hij aan. Een vertrek hoeft dus niet. "Ook als Anderlecht geen Europees speelt, wil ik gerust blijven. In het voetbal weet je het nooit zeker, maar het is zeer waarschijnlijk dat ik volgend jaar nog bij Anderlecht speel", klonk het.

Al kan een transfer in de (verre) toekomst wel nog steeds. Zo onthulde Van Crombrugge dat hij toch hoopt om ooit in de Bundesliga te kunnen spelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws