Meunier is grof wild: ‘Ook Engelse topclub heeft oren naar zijn komst’

Meunier is grof wild: ‘Ook Engelse topclub heeft oren naar zijn komst’

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 17:45za 28-03-2020 om 17:45

José Mourinho is geen al te grote fan van Jan Vertonghen, dat werd de afgelopen weken meermaals duidelijk. Een andere Belg kan echter wel op de appreciatie van the special one rekenen, Thomas Meunier zou in de belangstelling staan.

Het contract van Meunier loopt deze zomer ten einde, de 28-jarige verdediger is dus gratis op te pikken. Verschillende clubs dachten hun slag te slaan, zo was er vanuit de Premier League ook al interesse langs de kant van Everton. Borussia Dortmund leek lange tijd het meest concreet.

De Duitsers lijken er echter een te duchtte concurrent bij te hebben. Tuttosport weet namelijk dat Mourinho erg gecharmeerd is door het aanvallende profiel van de Rode Duivel. De coach zou de rechtsachter graag zien komen, het bestuur heeft Meunier ondertussen al aan het lijstje zomerdoelwitten toegevoegd.

Opvallend: Bij Tottenham zou Meunier een oude concurrent terugvinden. Serge Aurier speelt namelijk op de rechtsachter positie van de Spurs, beide spelers moesten enkele jaren terug ook al met elkaar uitmaken wie in de basis mocht starten bij PSG.    

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Welke club is het beste voor Meunier?

(170 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws