Antwerp wil nog niet weten van stopzetting: Misschien moeten we wel voortdoen

Antwerp wil nog niet weten van stopzetting: "Misschien moeten we wel voortdoen"

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 17:15za 28-03-2020 om 17:15

Terwijl het merendeel van de Belgische clubs graag de competitie nu al zou afsluiten, blijven enkele grotere clubs koppig hopen op een vervolg. Ook Antwerp behoort tot die groep, zij pleiten voor geduld.

Samen met Anderlecht, Charleroi, Gent en Standard, hoopt Antwerp nog vurig om de competitie af te handelen. Zelfs al zou dat betekenen dat er nog gespeeld wordt in juli. Antwerp beklemtoont dat nu al een beslissing nemen, overhaast zou zijn.  

"Het is te vroeg om nu al te beslissen. Wij zouden wel graag nog spelen dit seizoen, maar als dat niet kan leggen we ons daar bij neer", aldus Sven Jaecques bij Sporza. De bestuurder vindt wel dat men zich moet concerteren op de feiten, en niet op de overvloed aan informatie in de media. "Het enige dat we officieel weten is dat er geen evenementen mogen plaatsvinden tot eind april. Al de rest is informatie, maar geen zekerheid."

Mogelijk wordt de zaak van Antwerp ook nog gesteund door de UEFA. "Misschien komt er wel een verplichting vanuit de UEFA om de competities af te werken. Het is dus belangrijk dat we afwachtten en niet als enigste land in Europa nu al de knoop doorhakken", aldus Jaecques.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Antwerp hier gelijk?

(172 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws