Nieuwe 1B-club mikt meteen op nieuw stadion: Hopelijk deze zomer

Nieuwe 1B-club mikt meteen op nieuw stadion: "Hopelijk deze zomer"

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 16:14za 28-03-2020 om 16:14

Nadat bekend werd dat de competities op alle lagere niveaus met onmiddellijke ingang werden beëindigd met de huidige stand als eindresultaat, mochten enkele ploegen zichzelf prompt tot kampioen uitroepen. Zo ook KMSK Deinze.

De Oost-Vlaamse club had wel al een straatlengte voorsprong op de eerste achtervolgers, promotie naar 1B had er dus sowieso wel gekomen dit seizoen. Het is alvast een droom die in vervulling gaat voor voorzitter Denijs Van de Weghe.

 "We proberen het al zó lang", laat de voorzitter zich zichtbaar opgelucht uit bij Sporza. "Het is de bedoeling om nu langer dan één jaar in 1B te blijven. Volgend seizoen gaan we op de middenmoot mikken." Naast de sportieve ambities, springen ook de ambities op infrastructureel vlak in het oog.

 "Het dringendste is het nieuwe stadion voor 8,000 toeschouwers. Ik probeer daar al vijf jaar een vergunning voor te krijgen, hopelijk lukt het deze zomer. Dan kunnen we in het najaar beginnen bouwen", doet de ambitieuze Van de Weghe zijn plannen uit de doeken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een aanwinst voor 1B?

(142 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws