“Marc Coucke ligt aan de basis van 90 procent van onze problemen”

“Marc Coucke ligt aan de basis van 90 procent van onze problemen”

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 15:15za 28-03-2020 om 15:15

Lang was Marc Coucke de held van KV Oostende. Toen hij KVO-voorzitter Frank Dierckensnaar RSC Anderlecht trok, veranderde dat. Bij de kustploeg staat het water nu aan de lippen en dat heeft volgens huidige KVO-voorzitter Frank Dierckens alles te maken met Coucke.

Indien KV Oostende niet snel geld vindt, dreigt het faillissement. “Ik wil open kaart spelen”, stelt Dierckens in Het Nieuwsblad. “Alles op tafel leggen, want de fans moeten weten hoe KVO in deze put is beland. Marc Coucke ligt aan de basis van 90 procent van onze problemen.”

Dierckens stelt een akkoord te hebben met Pacific Media Group om Oostende over te nemen. "Het enige wat ontbreekt, is een deal met Alychlo, de investeringsmaatschappij van Marc Coucke, over de 6,2 miljoen euro schulden en de jaarlijkse tribunehuur van 1,2 miljoen. Helaas wil Coucke niet rond de tafel zitten, terwijl PMG echt met de baas wil praten."

Indien Coucke niet helpt met de overname door PMG wil Oostende de licentie van Anderlecht aanvallen. "Er zijn nu toch voldoende bewijzen dat Coucke als voorzitter van Anderlecht nog altijd een doorslaggevende invloed uitoefent op KV Oostende. Hij mengt zich nog voortdurend in ons huishouden en het lot van KVO hangt af van zijn handtekening. Hij moet de club nu loslaten. In het belang van KVO én van Anderlecht."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws