Vice-voorzitter West Ham trekt controversieel standpunt in: 'Zo snel mogelijk'

Vice-voorzitter West Ham trekt controversieel standpunt in: 'Zo snel mogelijk'

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 12:55za 28-03-2020 om 12:55

Karen Brady, vice-voorzitter van West Ham United, opperde onlangs dat het Premier League-seizoen nietig verklaard moest worden, maar heeft haar standpunt nu gewijzigd. Brady deelt de mening van de Engelse clubs dat het seizoen uitgespeeld moet worden, mits dit medisch verantwoord is.

De Premier League-clubs hebben onlangs overleg gevoerd: de clubs willen doorspelen, maar zullen dat in ieder geval niet voor 30 april kunnen doen. De kans dat het seizoen tot na 30 juni doorgetrokken moet worden, is dus meer dan aanzienlijk. 'Wij hebben met elkaar afgesproken om zo snel mogelijk weer van start te gaan. Als we in juli moeten spelen om dit seizoen af te maken, zullen we dat moeten doen', schrijft Brady in haar column voor The Sun.

De vijftigjarige Londense realiseert zich echter dat er voorlopig nog niet aan voetballen gedacht kan worden. 'Wij volgen de regels van de overheid. Momenteel zijn er acht spelers van West Ham United in quarantaine. Gelukkig gaat het goed met ze en met hun families, maar zo'n virus is nooit ver weg: ze moeten binnen blijven.' Brady hoopt dat het virus snel onder controle zal zijn en de spelers van The Hammers delen haar mening. 'Momenteel moeten ze thuis fit zien te blijven. Maar ze kunnen niet wachten tot ze weer mogen trainen en wedstrijden mogen spelen.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws